Hypotheekproducten

Een Woonnu hypotheek is geschikt voor mensen die een duurzaam huis willen kopen. Maar omdat de duurzaamheidskorting tijdens de rentevaste periode aangepast kan worden, is het ook ideaal voor mensen die hun huidige huis willen verduurzamen. Ook als de hypotheek daarvoor verhoogd wordt. Daarnaast biedt Woonnu voor oversluiters aantrekkelijke voorwaarden. Vooral als ze fors willen besparen en bereid zijn hun woning aan te passen aan de huidige standaarden op het gebied van duurzaamheid.

 

Wij informeren je graag over doelgroep- en productkenmerken van de Woonnu hypotheken. Met deze informatie helpen we je om te kunnen bepalen of je het product aanbiedt aan de doelgroep die we met desbetreffend product willen bedienen. Met andere woorden, voor wie het geschikt is en voor wie niet. We willen namelijk voorkomen dat het product wordt aangeboden aan klanten voor wie het niet geschikt is. Met deze informatie, de productkaart en de acceptatiegids kun je vaststellen of het product past bij je klant.


Hero Geschikt Annuiteit

Annuïteitenhypotheek

Met de annuïteitenhypotheek biedt Woonnu een geschikte oplossing voor klanten die bij aanvang van de hypotheek relatief lage netto maandlasten willen en die gedurende de rentevaste periode van hun lening gelijkblijvende bruto maandlasten wensen.


Hero Geschikt Lineair

Lineaire hypotheek

Met de lineaire hypotheek biedt Woonnu een geschikte oplossing voor klanten die hun lening(deel) gedurende de looptijd met vaste bedragen per maand willen aflossen en gedurende de looptijd afnemende maandlasten wensen.


Hero Geschikt Aflossingvrij

Aflossingsvrije hypotheek

Met de aflossingsvrije hypotheek biedt Woonnu een geschikte oplossing, die in specifieke situaties goed past binnen de mogelijkheden van je klant en aansluit bij zijn of haar wensen: lagere maandlasten, omdat er geen verplichte maandelijkse aflossing is gedurende de looptijd van de lening.