Bijpassend voer voor iedere vis

Heel veel mensen hebben tegenwoordig vissen als huisdier. Of het nu buiten in de vijver is of binnen in een aquarium, het maakt ons Nederlanders niet zoveel uit. Ondanks dat we de vissen niet kunnen aaien en knuffelen zijn ze erg rustgevend en mooi. We vinden het leuke dieren om als huisdier in huis te hebben en te verzorgen. Vissen of koi kun je eigenlijk voornamelijk verwennen door ze het juiste of verschillend voer te geven. Over welke voersoorten hebben wij het dan precies?

Tetra Tetramin hoofdvoer
Wanneer je over kwaliteitsvissen beschikt is het erg verstandig om voor het voer van Tetra te kiezen. Dit voer is van uiterste kwaliteit voor bijna alle siervissen. Dit voer is kwalitatief hoogwaardig en zorgt voor een lang en gezond visleven. Dit voer bestaat uit ongeveer 40 belangrijke voedingsstoffen met tal van vitamines en mineralen. Op deze manier krijgen jouw siervissen voer van goede en hoge kwaliteit. Dit voer is al te koop vanaf €6.-

Tetra goudvisvoer
Veel mensen in Nederland hebben enkel een paar goudvissen in huis. Echter, ook om deze goudvissen langer en gezonder te laten leven is goed voer erg belangrijk. Tetra goudvisvoer is speciaal ontwikkeld voer voor de gewone goudvis. Voor iedere soort goudvis is dit voer dus al goed.

Koivoer
In tegenstelling tot de binnen vissen hebben sommige mensen een vijver vol met prachtige koikarpers. Voor deze vissen is het van extra groot belang dat ze kwalitatief hoogwaardig voer krijgen. Het Takazumi koivoer is van extra goede kwaliteit en bevat alle stoffen die het voer moet bevatten. Dit type Koivoer staat bekend om zijn uiterst gebalanceerde perfectie. En dit voer zorgt voor een goede stimulatie van het afweersysteem van de Koi. Door de goede kwaliteit van voer leven de koi aanzienlijk langer. Ook het merk Kusuri is van erg hoge kwaliteit, de medische kwaliteit van dit voer ligt erg hoog. Het maakt de fauna van de koi van goede kwaliteit.

Voor iedere vis die we in huis hebben bestaat er dus een eigen soort voer. Ondanks dat dit voer een stukje duurder is, is het van zeker bevorderend voor de levensduur en gezondheid van uw vissen. Dat is waar het allemaal om draait, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *