De 4 voordelen van onderkelderen

Onderkelderen, heb jij er al eens van gehoord? Veel huizen in Nederland kampen met funderingsproblemen. Het herstellen van deze problemen kost veel tijd en geld. Om iets terug te krijgen voor deze kostenpost kun je voor een relatief lage prijs jouw woning laten onderkelderen. Je graaft dan als het ware een extra verdieping onder je huis. Zo creëer je waardevermeerdering van je woning! Klinkt goed? Wij delen nog 4 voordelen van onderkelderen.

  1. Meer oppervlakte

Het grootste voordeel is dat je met onderkelderen een hele nieuwe verdieping onder jouw huis maakt. Je krijgt er dus veel meer oppervlakte voor terug. Je woning wordt groter en voor je het weet heb je ineens twee slaapkamers extra! Maar let op, voor je kunt onderkelderen moet je eerst funderingsonderzoek laten doen.

  1. Veel design opties mogelijk

Je kunt de extra verdieping met een speciaal design ook bij jouw woning betrekken. Dankzij handige technieken creëer je op deze manier meer licht en vergroot je jouw woning in zijn geheel. Denk bijvoorbeeld maar aan hoge ramen, met veel licht en een trap die vanuit de kelder jouw woonkamer inkomt.

  1. Een echte man-cave, kinderkamer of inloopkast

Je kunt doen wat je wilt met deze ruimte! Een echte man-cave voor je vent, zodat hij niet meer oneindig lang videogames speelt in de woonkamer. Een extra speelruimte voor de kinderen, zodat je nergens meer speelgoed hebt rondslingeren. Of een gigantische inloopkast helemaal voor jezelf!

  1. Waardevermeerdering voor verkoop

Een van de grootste voordelen van onderkelderen is de waardevermeerdering. Jouw huis wordt al meer waard als je funderingsherstel toepast, maar door de extra vierkante meters wordt jouw huis nóg meer waard. Handig als je later het huis wilt doorverkopen.

Funderingsherstel nodig?

Heeft jouw huis dus ook funderingsherstel nodig of wil je onderzoeken hoe het met de staat van jouw fundering is gesteld? Zoek online informatie op over funderingsherstel of kom naar een van de inloopochtenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *