De deurtrends van 2019

Je ziet het steeds vaker: verschillende soorten deuren. Wanneer men de woning aanpakt worden er steeds vaker ook andere soorten deuren in geplaatst in plaats van dat de deur enkel een likje verf krijgt.  Op dit moment spelen er veel verschillende trends op het gebied van deuren. Wij lichten ze graag nog even nader toe!

Vouwdeuren

Wanneer je de ruimte wilt kunnen afsluiten waar niet zoveel draairuimte hebt, adviseren we je eens te kijken naar een vouwdeur. Deze deuren hebben een moderne uitstraling en zijn praktisch en goedkoop. Vanaf 40 euro heb je er al een in huis, daarnaast zijn ze ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten wanneer je bijvoorbeeld een industriële uitstraling. Dan adviseren we je de metallic kleuren. Let wel op deze deuren zijn niet bedoeld voor buiten.

Schuifdeuren

Ook de schuifdeuren zijn helemaal hip. Wil je een beetje een landelijke look aan je woning geven dan moet je zeker eens opzoek gaan naar houten schuifdeuren. Doormiddel van industriële schuifdeursystemen krijg je een erg mooi geheel. Deze deuren zijn wel een stukje duurder maar zeker de moeite waard.  Wanneer je een woning met witte egale deuren hebt zouden we deze schuifdeuren zeker adviseren.

Opdekdeuren

De opdekdeuren zijn het pronkstuk in je woning. GewoonGers.nl is één van de aanbieders van dit soort stalen opdekdeuren. Deze stalen deuren met glas geven je woning de industriële look die je wil hebben. Het leuke van deze deuren is dat je de deuren zelf samen kunt stellen naar eigen wensen. Hoeveel vlakken glas wil je hebben? Hoe groot mogen ze zijn. En ga zo maar door, je kunt deze deur helemaal aan jouw wensen overlaten.  De deuren worden op maat geleverd dus je hebt zo binnen no time een nieuwe look.

Normale deur

Wanneer je geen geld hebt voor een nieuwe deur kun je ook gewoon je eigen deur een nieuw tintje geven. Tegenwoordig bestaan er namelijk ok deurstickers. Door deze stickers te gebruiken creëer je een nieuwe deur. Maar dan voor aanzienlijk minder geld, je vindt deze stickers al vanaf 5 euro.

Na deze tips zijn wij erg benieuwd welke deur je gaat nemen. Heel veel shop plezier en we zien de resultaten graag tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *