dikke dames schilderijen

De woonkamer gezellig inrichten, zo doe je dat.

Het gevoel van jezelf thuis voelen zodra je het huis binnenstapt, dat wil natuurlijk iedereen. En dan is het helemaal fijn als je woonkamer ook sfeer en warmte uitstraalt want vrienden en familie, die wil je ook graag bij jou thuis ontvangen. Er zijn vele manieren om een ruimte meer kleur en levendigheid te geven. Hiervoor hebben we een aantal leuke tips verzamelt.

Zorg voor balans

Doorbreek het hoekige in huis en ga voor ronde vormen, hiermee maak je de woonkamer minder rechthoekig. Ronde krukjes, vloerkleden of accessoires maken het huis gezelliger zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt. Houd wel een geheel aan in één accentkleur en de verschillende vormen. Want anders verlies je de eenvoud van eenheid die zorgt voor rust.

Kleedt het aan

Je hoeft niet alles weg te stoppen in kasten of achter gesloten deuren. Sommige accessoires zijn het zeker waard om gezien te worden. Want zonder decoratie is het maar een ongezellige boel. Een hele leuke tip is dan ook de dikke dames schilderijen die bekend zijn van het tv- programma: Robs grote tuinverbouwing op SBS6. Je hebt ze daar vast en zeker eens voorbij zien komen, aangezien deze schilderijen in elke huis passen en je elke dag weer vrolijk maakt. Een echte eye-catcher in huis.  

Voeg sfeerverlichting toe

S ’avonds wil je natuurlijk niet in het donker zitten. Verlichting is praktisch maar zorgt tegelijkertijd ook voor sfeer en warmte. Een wandlampje boven de bank kan het net wat meer aankleden dan een grote hanglamp boven de tafel. Als je kiest voor een lichtbron zorg er dan voor dat het warm licht geeft. Want spotjes daarentegen geven veel maar fel licht.

Wat ook onmisbaar is in de woonkamer, een persoonlijke touch. Een huis zonder mooie foto’s en souvenirs is een huis zonder een verhaal. Geef het daarom wat persoonlijkheid door kunstwerken in het zicht te zetten. Voor familie en vrienden is het natuurlijk duidelijk wie er in dit prachtig huis woont, maar het geeft net wat meer sfeer en eigenheid.

Gezelligheid staat natuurlijk centraal in huis en behalve met persoonlijke foto’s kunnen de dikke dames schilderijen van schilderijenshop zorgen voor kleur, vrolijkheid en veel humor. Hopelijk kan je met deze tips aan de slag en maak je de woonkamer meer thuis dan dat het voorheen was. Ga er rustig mee aan de slag en laat je vooral inspireren en informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *