Een tijdloos interieur, hoe dan?

Je bent op zoek naar een nieuw interieur, maar hebt eigenlijk niet mega veel geld om te besteden de komende tijd. Hierbij willen we jou een paar tips geven zodat je interieur, modern, clean en tijdloos is en dat je ervan kunt genieten.

Persoonlijk

Tijdloos is niet meteen dat alles heel saai is. Je kunt namelijk tijdloos aanpassen aan jouw eigen stijl. Houd jij heel erg van een kleur, kun je dat best toepassen in je eigen woning. Voeg bijvoorbeeld persoonlijke items zoals schilderijen en bloemen toe.

Kleuren

Toch moet je de kleuren wel in je hoofd houden. Vaak is een kleur op één moment heel erg in, maar is het niet verstandig hiervoor te kiezen als je plant om je woning een tijd hetzelfde te laten. Kies voor neutrale kleuren, en ga voor trendy kleuren in de accessoires. Die niet duur en makkelijk te vervangen zijn (zoals kussentjes in de banken).

Investeren

Ook al heb je niet al het geld van de wereld, toch is het wel handig om te investeren in een mooie en goede bank. Want wanneer je eenmaal die goeie bank hebt, kun je er jaren en jaren mee doen en van genieten. Het is echt niet erg om in mooie spullen te investeren.

Rust

Wanneer je interieur een hoop vormen en patronen heeft, zal het snel eruitzien als heel druk en ben je het daardoor ook snel beu. Kies daarom liever voor strakke lijnen. Het ziet een stuk cleaner en tijdlozer uit.

Accessoires

Wanneer je de grote en dure dingen van je interieur tijdloos hebt, dan is het makkelijker om te kiezen voor accessoires met een leuke trendy touch. Deze zijn makkelijker te vervangen en vaak ook een stuk goedkoper. Het is hierin belangrijk dat jouw stijl naar voren komt en dat je het, zoals eerder genoemd, persoonlijk kunt maken.

Op 24/7 Discount ontvang je direct je geld terug op je online aankopen. Veel shopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *