Hondenkussen of een hondenmand?

Je hebt een eindelijk je steun en toeverlaat, je hond. Het is dan best een opgave om een bedje te regelen voor je hond. Ga je dan voor een hondenkussen of ga je toch voor een hondenmand? Het is best een moeilijke keuze. Het moet namelijk voldoen aan een aantal factoren: Het interieur, eisen van jou en de eisen van je hond. Verder is het ook belangrijk om rekening te houden met hoe groot de hond is.

 

Keuze hondenmand of hondenkussen

Er zijn verschillende soorten hondenmanden. Heb je een grote hond? Dan kun je beter kiezen voor een rechte mand. Je hond kan hier namelijk languit en gestrekt liggen. Let goed op de houding van de hond wanneer hij in de mand of op het kussen gaat liggen. Wanneer je hond uitgestrekt op de grond ligt dan kun je kiezen voor een kussen. Wanneer de hond zijn hoofd op de rand van een mand legt dan kun je beter kiezen voor een hondenmand.

 

Tips voor kleine honden

Hondenkussen bestellen voor de kleine hond? Dat kan uiteraard. Toch kun je voor kleine hondjes het beste een hondenmand kopen. De hond kan dan lekker knus in het holletje gaan liggen. Het is belangrijk dat een hond het niet warm of koud heeft op zijn ligplaats. Dit is namelijk zodat de hond geen huidproblemen krijgt. Bij hondenkussen.com hebben ze een groot assortiment aan hondenkussens en hondenmanden.

 

Hygiëne hondenbed

Het is belangrijk dat je hondenbed goed schoon blijft. Het is zo hygiënisch mogelijk dat het een vulling heeft die beschermd moet worden door een hoes die waterdicht is. De hoes moet glad zijn zodat er geen vuil aan gehecht kan blijven. Je kan ook regelmatig een bed kopen met een losse hoes. Deze kun je dan wassen. Het is echter niet goed om het regelmatig te wassen. Dit heeft te maken met de vulling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *