Banner image

Hypotheek oversluiten interessant voor jou?

 

Krijg een gratis energielabel bij Woonnu!


Wil je je lasten verlagen en denk je aan het oversluiten van je hypotheek?

Als je voor 10 juni 2022 een oversluiting naar Woonnu aanvraagt krijg je een nieuw energielabel cadeau (t.w.v EUR 299)! Daarmee krijg je:
  • Direct zicht in de mogelijkheden om je huis verder te verduurzamen. Je kunt eventuele verbeteringen vaak zelfs meefinancieren in je nieuwe hypotheek. Helemaal interessant als je toch al verbouwplannen hebt.
  • Een kans om nog meer te besparen op je maandlasten. Door verduurzamen te combineren met oversluiten kan jouw besparing nog verder oplopen. Want; het geeft je een lagere energierekening en mogelijk een lagere rente bij een duurzamer energielabel.

Met een energiezuinig huis besparen op je hypotheek?

Dat kan. Bij Woonnu vinden we dat duurzaam wonen beloond moet worden. Daarom belonen we huiseigenaren met een energielabel B of groener met een korting op de hypotheekrente. Dus, verbeter je jouw huis van energielabel B naar A, dan loopt je korting verder op. Bovendien geldt de korting gedurende de hele looptijd van je hypotheek, voor de totale hypotheek. Zo bespaar je met een duurzaam huis dubbelop: een lagere energierekening én een lagere rente!

 


Waarom een energielabel?

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig jouw huis is. Hoe minder fossiele energie er wordt gebruikt, hoe groener het energielabel is. De energielabels lopen van A ++++ (het meest zuinig) t/m G (het minst zuinig).

 

Om het energielabel te bepalen, wordt gekeken naar de isolatie en naar de installaties die nodig zijn voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. Het rapport dat je bij je energielabel krijgt bestaat uit een aantal pagina’s waarin je de energieprestatie terug kunt vinden. Daarnaast worden ook verbetermogelijkheden voorgesteld waarmee je jouw energieverbruik (verder) kunt verminderen.


Energielabel cadeau!

Als je al een tijdje in je huis woont, is het heel gebruikelijk dat je niet weet welk energielabel je hebt. Daar helpt Woonnu je graag bij.

Krijg een eerste indicatie met de duurzaam oversluit check. Bij het resultaat zie je onze inschatting van je huidige label én de potentie van jouw huis.

Is oversluiten interessant voor jou en kies je voor 10 juni voor Woonnu: dan geven wij jou een definitief energielabel cadeau! Dit label heb je nodig om je hypotheek aan te kunnen vragen en kost normaal 299 euro.*


Interesse om over te sluiten of vragen over jouw situatie?

Vraag er naar bij een hypotheekadviseur. Je hypotheekadviseur kan het gratis energielabel voor je aanvragen. Zij kennen ook de financieringsmogelijkheden als je verduurzaming mee wilt financieren.


*let op: verduurzaam je in de toekomst je huis verder én wil je in aanmerking komen voor een hogere duurzaamheidskorting? Dan heb je een nieuw energielabel nodig om aan te tonen dat je huis in aanmerking komt voor meer korting. Deze kosten betaal je dan zelf.