Banner image

Oversluiten loont!

Sluit voor 10 juni over naar Woonnu en krijg een energielabel t.w.v. 299 euro cadeau!


Klanten willen graag hun woonlasten verlagen. Zeker met de sterke stijging van de energieprijzen van dit moment. Op een duurzame manier besparen is voor een groot deel van Nederland de beste manier. Via een duurzaamheidskorting komen ze in aanmerking voor de scherpste tarieven. Wist je dat de meeste woningen die gebouwd zijn sinds 1990 al een energielabel A hebben? Dus voor deze groep is het heel eenvoudig om korting te krijgen op de hypotheekrente!

Krijg nu een energielabel gratis!

Als je voor 10 juni 2022 een oversluiting naar Woonnu aanvraagt, krijgt je klant een energielabel (ter waarde van 299 euro) cadeau. Dit label is nodig om de hypotheekaanvraag compleet te maken en geeft daarnaast inzicht in de mogelijkheden om het huis verder te verduurzamen.

Zo kan jouw klant door verder te verduurzamen zijn voordeel nog verder laten oplopen:

  • Extra rentekorting bij een labelsprong van B naar A of van A naar A++++
  • Besparen op de energierekening door isolatie of zelf opwekken van energie

Heeft je klant geen idee van het energielabel van de woning?

Krijg een goede indicatie door onze duurzaam oversluit check in te vullen. Op basis van de nieuwe NTA 8800 normering doen we een inschatting van het huidige label. Deze vind je terug op de resultatenpagina van de duurzaam oversluit check (zie voorbeeld hierbaast).


Vraag eenvoudig een energielabel aan voor je klant

Via onderstaand formulier laat je de gegevens van je klant (inclusief aanvraagnummer) achter bij onze partner Susteen. Susteen neemt binnen 2 werkdagen contact op met jouw klant om een afspraak te plannen om het energielabel op te maken. Het definitieve label heeft je klant dan meestal binnen een week (check met Susteen) in huis. Als je wilt kun je je eigen e-mailadres ook toevoegen aan deze aanvraag: dan stuurt Susteen het definitieve label ook rechtstreeks aan jou.


Gegevens klant
Geef het aanvraagnummer door zodat we deze kunnen koppelen
Gegevens hypotheekadviseur
Als je zelf het energielabel ook wil ontvangen kun je hier je e-mailadres invullen