meubelen

Tuinmeubels die je ook binnen kan gebruiken (kunststof lounge)

Vaak zijn tuinmeubelen alleen voor buiten, maar tegenwoordig kunnen ze zowel binnen als buiten! Als je 10 jaar terug in de tijd gaat zijn tuinmeubelen in een compleet nieuwe jasje gestoken. Ze zijn met de tijd meegegaan en tegenwoordig verkrijgbaar in de meeste moderne en hippe uitvoeringen. In dit artikel vind je inspiratie hoe je buitenmeubelen ook erg goed binnen kun gebruiken. Zo hoef je niet te wachten tot het weer hartje zomer is met het kopen van je tuinmeubelen!

 

Kunststof lounge

Na een lange periode zijn ze weer terug op de markt: namelijk stoelen gemaakt van rotan. Tegenwoordig zijn ze gemaakt van wicker. Deze kunststof loungemeubels is een sterk kunststof vlechtdraad wat tevens eenvoudig te vormen s. Hierdoor zijn vele verschillende ontwerpstoelen ontworpen. Ben je dus helemaal weg van een retro stijl in je kamer? Overweeg dan een lounge set van wicker. Denk ook na over een combinatie van verschillende kleuren of designs.

 

Bijzondere bijzettafels

Het meest praktische is een bijzettafel. Deze komt namelijk bij een mooie set goed tot zijn recht. Vaak wordt dit over hHet maakt het totaalplaatje compleet. Kleed het dan ook leuk aan. Dit kun je doen door een decorerende plant op de bijzettafel te plaatsen of juist een leuk kleedje. Wees creatief!

 

Bij het woord ‘binnen’ denk je waarschijnlijk meteen aan de woonkamer of keuken, maar kunststof loungemeubels kun je ook erg goed neerzetten in aan aanbouw of serre. Denk hierbij aan een vakantiewoning of een strandhuisje. Tegenwoordig zijn meubelen met een Scandinavische uitstraling erg populair, ondanks dat smaken verschillen. Overweeg dan ook om iets anders te nemen en durf te spelen met je interieur! Zo kom je vaak tot de meest waanzinnige inrichtingen. Met deze tips kun je op een andere manier je meubelen kopen en inrichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *