Vintage puien voor binnen: dé deurentrend van 2019

Droomt u ook van een vintage pui voor bij u binnen in de woonkamer of bij u op de zaak?  Ik kan u verzekeren: u bent niet de enige. Steeds meer zie je vintage puien (ook wel stalen deuren genoemd), voorbij komen op internet. Ze worden tegenwoordig voor ieder doeleinde gebruikt, van tochtpalen in de horeca tot aan een tussendeur in de woonkamer.

Waarom zijn vintage puien nu zo populair?

Eigenlijk is hier een logische verklaring op te geven. Vintage puien, ofwel stalen deuren, geven een interieur een moderne, chique en exclusieve look. Tevens zorgen ze voor meer lichtinval en ruimte. Vintage puien en deuren delen namelijk een interieur op, waardoor er nieuw ruimten ontstaan. Door het gebruik van glas, oogt het gehele interieur extra groot.

Vintage puien en deuren op maat

Vintage puien en deuren worden eigenlijk altijd geheel op maat gemaakt, zodat de pui altijd geheel bij het interieur past. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Zo zijn er vintage puien met aluminium frames en stalen frames. Wel wordt er altijd glas in de puien geplaatst, die zorgen voor de lichtinval en ruimte. Een vintage pui kan eigenlijk voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden in een showroom, in een woonhuis, in een restaurant of op kantoor. Met draaideur of schuifdeur. Een vintage pui wordt zelfs tegenwoordig gebruikt als douchecabine.

Waar kun je een vintage pui kopen?

Er zijn talloze fabrikanten die stalen deuren of vintage puien op maat maken. Bij gewoongers.nl hebben ze een eigen fabriek waar het gehele productieproces plaats vindt: van schets tot afwerking. U kunt hier alles op wens laten maken. Wanneer u verteld over uw wensen en de ruimte waar de vintage pui moet komen, dan maakt gewoongers deze geheel op maat. Het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp te uploaden op de website.

Neem snel een kijkje op de website en vraag een offerte aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *