Welke raamdecoratie is handig in de keuken?

Wanneer je van het bakken van heerlijke taarten houdt en je het liefst 5 sterren diners klaarmaakt en serveert, breng je waarschijnlijk veel tijd door in je keuken. Tijdens het koken van lekkere gerechten of het bakken van de lekkerste taartjes wil de keuken nog wel eens een puinhoop worden. Begrijpelijk! Alleen wil je natuurlijk niet dat je net wit geverfde muur vies wordt of je gloednieuwe raamdecoratie boven je gasfornuis of gootsteen. In dit artikel krijg je hulp bij het maken van een goede keuze voor raambekleding in de keuken!

Allereerst is het handig om even na te gaan waar het raam zich bevindt in de keuken. Is dit namelijk bij het gasfornuis of de gootsteen? Ga dan voor raamdecoratie die vuil- en vochtbestendig is. Zit je raam wat verder van het aanrecht af? Dan kun je ook gaan voor raamdecoraties die minder vuil- en vochtbestendig zijn!

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn heel mooi voor in de keuken, al helemaal wanneer je een draai-kiepraam hebt! Het plisségordijn beweegt namelijk strak met je raam mee, handig wanneer je het raam vaak op kiepstand hebt staan. Kies voor een Top down Bottom up uitvoering,  zodat je de bovenkant en onderkant van je plisségordijn kunt bedienen. Tijdens het koken schuif je de onderkant van het plisségordijn iets omhoog, zodat vuil het plisségordijn niet kan bereiken!

Jaloezieën

Wil je voor trendy raamdecoratie gaan? Kies dan voor jaloezieën in je keuken. Houten jaloezieën zijn enorm populair en hebben een warme uitstraling. Wanneer je liever voor een moderne strakke look in de keuken gaat, zijn aluminium jaloezieën een goede uitkomst. Houtlook PVC jaloezieën worden het meest gekozen wat betreft jaloezieen kiest voor de keuken. Doordat ze de uitstraling van houten jaloezieën hebben, maar vocht- en vuilbestendig zijn is dit de ideale raambekleding voor jouw keuken!

Duo rolgordijnen

Ga voor sfeer in de keuken en kies voor duo rolgordijnen! Het duo rolgordijn heeft verschillende afwisselende banen, die langs elkaar heen bewegen. Hierdoor creëer je gemakkelijk sfeer en bepaal je hoeveel licht je de keuken binnenlaat. Met duo rolgordijnen heb je optimale privacy in je keuken. Fijn! Zo kun je ongestoord kokkerellen en sta je niet in het pikdonker te koken. 😉 Te verkrijgen in veel mooie neutrale tinten en vrolijke kleuren!

 

Welke raambekleding spreekt jou het meeste aan voor de keuken?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *