Met zekerheid adviseren, over financiering én duurzaamheid

Steeds meer mensen willen duurzamer wonen, ook jouw klanten. Met de nieuwe hypotheek van Woonnu neem je deze wens mee in je advies. Woonnu geeft een rentekorting die gekoppeld is aan het energielabel van het huis. Hoe beter het label, hoe hoger de korting.


Alles wat je nodig hebt

De verduurzamingscheck van Woonnu is een tool die jou als adviseur houvast biedt. Hiermee maak je voor je klant snel inzichtelijk wat er met het huis mogelijk is. Je krijgt een indicatie van de investering, terugverdientijd, rentekorting én waardevermeerdering voor het huis. En wil je klant meer zekerheid? Dan bied je je klant maatwerk via een rapport van een onafhankelijke verduurzamingsadviseur. Zo is er zekerheid over de exacte investering en het te behalen energielabel vóór het aanvragen van de hypotheekofferte.

De Woonnu hypotheek is enerzijds geschikt voor mensen die een duurzaam huis kopen, en anderzijds voor mensen die hun huis willen verduurzamen. Woonnu geeft een rentekorting; hoe beter het label, hoe hoger de korting. De korting geldt over de hele looptijd en de volledige hypotheek. Ook als de hypotheek tussentijds wordt verhoogd.

 

Samen met jou en je klant zorgen we er zo voor dat een comfortabele en duurzame woning haalbaar en betaalbaar is.

 

De toekomst is nu.
Daarom nu.
Woonnu


Verduurzamingscheck

Doe in 3 minuten onze verduurzamingscheck en zie direct wat verduurzamen jou kan opleveren!

Berekenen

1 jaar

0,82%

rente

10 jaar

0,94%

rente

20 jaar

1,25%

rente

30 jaar

1,51%

rente

Waarom een Woonnu hypotheek?

Rentekorting bij een beter energielabel

Woonnu beloont duurzaam wonen door een rentekorting te geven die gekoppeld is aan het energielabel van het huis. Hoe groener het label, hoe hoger de korting! Door onze duurzaamheidskorting nemen de maandelijkse hypotheeklasten van jouw klant af. Direct korting vanaf label B. Gaat je klant tijdens de looptijd van de hypotheek zijn huis verduurzamen dan ontvangt hij de korting die past bij het actuele label en kunnen de hypotheeklasten verder dalen. De korting geldt over de hele looptijd van de volledige hypotheek. Ook als de hypotheek tussentijds wordt verhoogd.

Duurzaamheidadvies als onderdeel van je financieel advies

Woonnu helpt jou om duurzaamheidsadvies eenvoudig en naadloos te integreren in het hypotheekproces. Samen met de klant vul je onze verduurzamingscheck in en zie je gemakkelijk en snel hoe het huis van je klant verduurzaamd kan worden. Vervolgens komt er kosteloos een verduurzamingsadviseur bij de klant langs en stelt een op-maat-gemaakt duurzaamheidsrapport op. Hierin staat precies welke maatregelen aanbevolen worden, wat de exacte investering én terugverdientijd is en welk energielabel je kunt bereiken.

Met dit rapport kun je de financieringsmogelijkheden voor het verduurzamen van de woning én te behalen rentekorting meteen in jouw hypotheekadvies meenemen. Zodoende creëer je een compleet advies, zonder extra moeite en komt de klant achteraf niet voor verrassingen te staan.

Verduur-samen

Woonnu zoekt de samenwerking op met adviseurs om de woningmarkt te verduurzamen. We bieden een hypotheek die duurzaam wonen beloont en helpen in het verduurzamingsproces. Onze partner stelt een duurzaamheidsrapport op, maar kan de maatregelen ook uitvoeren. Verder biedt ze hulp bij het aanvragen van subsidies, een nieuwe energielabel en belastingteruggave. Eén centrale partij, zodat de verduurzaming van het droomhuis van je klant gemakkelijk en inzichtelijk verloopt. Jij behoudt als adviseur volledig de regie en samen streven we naar tevreden klanten met de focus op verduurzaming.

400Px Brochure 3

Hoe neem ik verduurzaming mee in mijn adviesgesprek?

 

Het verduurzamen van een huis biedt veel voordelen. Maar waar kun je het beste mee beginnen en wanneer breng jij dit onderwerp ter sprake? En hoe weet je welke maatregelen passend zijn en tegen welke investering?


400Px Documenten

Hoe verdiep ik me in duurzaam wonen?

 

Via Dukers & Baerlemans biedt Woonnu de e-learning Erkend Adviseur Duurzaam Wonen. Hierin wordt ingegaan op alle aspecten van verduurzaming van de eigen woning. Je krijgt praktische tips en voorbeelden die direct van toegevoegde waarde zijn in jouw advies.


400Px Huis Waarde

Meer over Woonnu

 

Woonnu is een nieuwe hypotheekverstrekker op de Nederlandse markt. We bieden een heldere hypotheek met een focus op duurzamer wonen en helpen in het duurzaamheidstraject. Onze missie is om de woningmarkt te verduurzamen. Je aanvragen bij Woonnu worden verwerkt door Quion. Deze hypotheekverwerker verzorgt ook het beheer en de administratie van de hypotheek.


Vragen of meer informatie?

Kijk in onze veelgestelde vragen voor adviseurs.

 

Voor vragen over een aanvraag of lopende hypotheek van een klant neem je contact op met het Woonnu team bij Quion. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.  

Telefoon: 010 242 2370
E-mail: [email protected]

Heb je een vraag over de propositie van Woonnu of interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met ons salesteam via telefoonnummer 070 513 4448 of per e-mail via [email protected]