Ontdek wat Woonnu voor jou kan betekenen

Steeds meer mensen willen duurzamer wonen. Dat is comfortabel, toekomstgericht én bespaart op termijn geld. Bij Woonnu vinden we dat duurzaam wonen voor iedereen haalbaar en betaalbaar moet zijn. Ontdek hier hoe we dat doen.

Woonnu helpt jou om je weg te vinden als het op duurzaam wonen aankomt. Daarvoor bieden we jou met de verduurzamingscheck snel een inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden van je huis. In één oogopslag krijg je een indicatie van de mogelijkheden, investering en terugverdientijd. En wil je meer zekerheid? Dan biedt onze onafhankelijke verduurzamingspartner Susteen je een op-maat-gemaakt verduurzamingsrapport aan. Zo heb je vóór het aanvragen van de hypotheekofferte zekerheid over de exacte investering en het te behalen energielabel.

Duurzame initiatieven verdienen ondersteuning. Een Woonnu hypotheek biedt een passende hypotheekoplossing én korting op je maandelijkse hypotheeklasten met onze duurzaamheidskorting vanaf energielabel B. Hoe beter het label, hoe hoger de korting! Woonnu geeft een duurzaamheidskorting over de hele looptijd en de volledige hypotheek. Ook als de hypotheek tussentijds wordt verhoogd. Hier lees je of je huis verduurzamen interessant voor jou is en wat de mogelijkheden zijn.

De toekomst is nu.
Daarom nu. Woonnu.

Waar kunnen we je mee helpen?

Helaas geen resultaten gevonden.