Actuele rentestanden

Verduurzamen tegen aantrekkelijke voorwaarden? Dat kan! Woonnu beloont duurzaam wonen met scherpe tarieven en rentekorting vanaf energielabel B. We bieden alle rentevaste periodes van 1 tot en met 30 jaar aan. Inclusief 30 jaar aflosvrij. Op deze manier maken we duurzaam wonen voor iedereen haalbaar en betaalbaar.

Aantrekkelijk rentetarief en duurzaamheidskorting

Naast een aantrekkelijk rentetarief biedt Woonnu je ook een duurzaamheidskorting vanaf energielabel B. Dit is een korting op je rentetarief, waardoor je maandelijkse hypotheeklasten verminderen. Hoe beter het label van je huis hoe hoger je korting, dus hoe lager je maandlasten. Op deze manier beloont Woonnu het verduurzamen van je woning. Maar niet alleen het eindresultaat telt, want elke stap die je zet in het verduurzamen van je huis wordt beloond! Verduurzaamt je huis van een label C naar een label B? Dan ontvang je al een hoger kortingspercentage. Investeer je vervolgens in nog meer duurzame maatregelen en krijgt je huis label A label? Dan wordt je korting ook weer hoger!

Korting op basis van je energielabel

Bekijk hieronder onze actuele rentestanden en de duurzaamheidskorting door op één van de onderstaande huisjes te klikken. Selecteer het huisje dat het energielabel van jouw huis aangeeft. En kies rechtsboven de tabel desgewenst voor aflossingsvrij als hypotheekvorm en NHG.

Je energielabel:

-0.15%
-0.10%
-0.05%
0%
+0.15%

Aflossingsvrij

Rentevaste periode NHG t/m 60% * t/m 80% * t/m 90% * t/m 100% * Hoger dan 100% *
Rentevaste periode Tot 90% * Hoger dan 90% *

*Hoogte hypotheek t.o.v de marktwaarde woning.

Overbruggingsrente van 4,89%

  • Als je gebruik maakt van energiebesparende voorzieningen en daardoor boven de 100% van de marktwaarde financiert, krijg je het tarief tot 100%.
  • Voor andere hypotheekvormen of een ander energielabel gelden andere rentepercentages. Deze kun je bovenaan deze pagina selecteren.
  • De rentepercentages in de tabel geven de nominale rente weer van de meest gebruikte rentevaste periodes. Alle rentevaste periodes kun je in de download onder de tabel vinden.
  • Na het aflopen van je rentevaste periode, kan de rente veranderen.
  • De rentekorting voor A++++ geldt voor aanvragen en renteherzieningen vanaf woensdag 19 januari 2022. Is je aanvraag of renteherzieningsbrief van voor deze datum? Kijk dan voor de geldende rentekortingen naar de rentetabel van het moment van je aanvraag of renteherzieningsbrief.
  • Woonnu streeft ernaar dat alle informatie over de rentetarieven op deze site correct is. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuiste informatie. De rente in de offerte is de hypotheekrente die je gaat betalen.

Rentearchief

Hieronder vind je alle historische rentestanden, te downloaden als PDF. Handig voor je administratie of om terug te zien wat de rentestanden waren op het moment dat je de hypotheek afsloot.

Adviseur zit met klanten aan keukentafel

Vragen of meer informatie?

Kijk in onze veelgestelde vragen.

Je hypotheekaanvragen bij Woonnu worden verwerkt door Quion. Check eenvoudig en snel online de status van je hypotheekaanvraag. Houd je tussenpersoonnummer (TP-nummer) en het aanvraagnummer bij de hand en log in op mijnleningoverzicht

Voor vragen over een lopende hypotheek of overige vragen neem je contact op met het Woonnu team bij Quion. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.  

Telefoon: 010 242 2370
E-mail: [email protected]

Heb je een vraag over de propositie van Woonnu of interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met ons salesteam via telefoonnummer 088-670 6540 of per e-mail via [email protected]

Waar kunnen we je mee helpen?

Helaas geen resultaten gevonden.