Actuele rentestanden

Verduurzamen tegen aantrekkelijke voorwaarden? Dat kan! Woonnu beloont duurzaam wonen met scherpe tarieven en rentekorting vanaf energielabel B. We bieden alle rentevaste periodes van 1 tot en met 30 jaar aan. Inclusief 30 jaar aflosvrij. Op deze manier maken we duurzaam wonen voor iedereen haalbaar en betaalbaar.


Aantrekkelijk rentetarief en duurzaamheidskorting

Naast een aantrekkelijk rentetarief biedt Woonnu je ook een duurzaamheidskorting vanaf energielabel B. Dit is een korting op je rentetarief, waardoor je maandelijkse hypotheeklasten verminderen. Hoe beter het label van je huis hoe hoger je korting, dus hoe lager je maandlasten. Op deze manier beloont Woonnu het verduurzamen van je woning. Maar niet alleen het eindresultaat telt, want elke stap die je zet in het verduurzamen van je huis wordt beloond! Verduurzaamt je huis van een label C naar een label B? Dan ontvang je al een hoger kortingspercentage. Investeer je vervolgens in nog meer duurzame maatregelen en krijgt je huis label A label? Dan wordt je korting ook weer hoger!


Korting op basis van je energielabel


Bekijk hieronder onze actuele rentestanden en de duurzaamheidskorting door op één van de onderstaande huisjes te klikken. Selecteer het huisje dat het energielabel van jouw huis aangeeft. En kies rechtsboven de tabel desgewenst voor aflossingvrij als hypotheekvorm en NHG.

Je energielabel:

-0.25%
-0.20%
-0.10%
0%
+0.30%

Aflossingvrij

Met een aflossingsvrije hypotheek betaal je tijdens de looptijd alleen hypotheekrente. Je lost dus niets af. Uiterlijk aan het einde van de looptijd los je de hypotheek in één keer af. Je kunt maximaal 50% van de marktwaarde je huis lenen met een aflossingsvrije hypotheek. Voor meer informatie, Klik hier

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie die je kunt krijgen bij het afsluiten van een hypotheek. Wanneer je je hypotheeklasten niet meer kunt betalen omdat je bijvoorbeeld werkloos of arbeidsongeschikt bent geworden, dan kan het zijn dat je je huis moet verkopen. Wanneer je een hypotheek met NHG hebt, dan blijf je onder bepaalde voorwaarden niet met een schuld zitten. Meer informatie over NHG en de voorwaarden, vind je op de site van NHG, www.nhg.nl.

Rentevaste periode NHG t/m 60% * t/m 80% * t/m 90% * t/m 100% * Hoger dan 100% *
Rentevaste periode Tot 90% * Hoger dan 90% *

*Hoogte hypotheek t.a.v de marktwaarde woning.

Overbruggingsrente van 2.40%

Download onze tarieven
  • Als je gebruik maakt van energiebesparende voorzieningen en daardoor boven de 100% van de marktwaarde financiert, krijg je het tarief tot 100%.
  • Voor andere hypotheekvormen of een ander energielabel gelden andere rentepercentages. Deze kun je bovenaan deze pagina selecteren.
  • De rentepercentages in de tabel geven de nominale rente weer van de meest gebruikte rentevaste periodes. Alle rentevaste periodes kun je in de download onder de tabel vinden.
  • Na het aflopen van je rentevaste periode, kan de rente veranderen.
  • Woonnu streeft ernaar dat alle informatie over de rentetarieven op deze site correct is. Je kunt ons niet aansprakelijk stellen als deze informatie niet correct is. De rente in de offerte is de hypotheekrente die je gaat betalen.

Rentearchief

Hieronder vind je alle historische rentestanden, te downloaden als PDF. Handig voor je administratie of om terug te zien wat de rentestanden waren op het moment dat je de hypotheek afsloot.