Over ons

Woonnu is een hypotheekaanbieder op de Nederlandse markt. Ons doel is je te helpen je huis te verduurzamen. We vinden namelijk dat duurzamer wonen voor iedereen mogelijk moet zijn. Hieronder lees je wie wij zijn en voor wie een Woonnu-hypotheek geschikt is. 

Voor wie?

De Woonnu hypotheek is geschikt voor mensen die een duurzaam huis willen kopen. Maar omdat de duurzaamheidskorting tijdens de rentevaste periode aangepast kan worden, is onze hypotheek ook een oplossing voor mensen die hun huidige huis willen verduurzamen. Ook als de hypotheek daarvoor verhoogd wordt. Daarnaast biedt Woonnu voor oversluiters aantrekkelijke voorwaarden. Vooral als ze fors willen besparen en bereid zijn hun woning aan te passen aan de huidige standaarden op het gebied van duurzaamheid.

Van wie?

Woonnu B.V. is een Nederlandse hypotheekaanbieder opgericht in 2020 en is een zelfstandige dochter van Nationale-Nederlanden Bank N.V. (NN Bank). Woonnu biedt eigentijdse hypotheekoplossingen voor de aankoop en/of verduurzaming van woningen en beloont duurzaam wonen met een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente. Met Woonnu speelt NN Bank in op de toenemende vraag naar platformen waarbij institutionele investeerders in de Nederlandse hypotheekmarkt kunnen stappen. Het is een hybride regie platform, waarbij financiering niet alleen komt vanuit investeerders. Ook NN Bank zelf is investeerder. Als platform biedt Woonnu hiermee investeerders de mogelijkheid om samen de vergroening van de Nederlandse woningmarkt te financieren. En zo wordt het voor consumenten eenvoudiger een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Via wie?

Woonnu hypotheken worden aangeboden via een netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs, adviesketens en serviceproviders. Heb je een directe aanstelling bij een van de adviesketens? Dan kun je een Woonnu offerte aanvragen. Indien je niet onder een van deze adviesketens valt, is het toch mogelijk dat je met Woonnu kunt werken. Als je aangesloten bent bij de service providers Home Invest, Flexfront, Huismerk en VCN Hypotheekservice kan je namelijk ook een Woonnu hypotheek aanvragen. Informeer hiernaar via¬†[email protected].

Waar kunnen we je mee helpen?

Helaas geen resultaten gevonden.