Isoleer je huis en verlaag je energierekening

De gasprijs breekt de laatste tijd record na record. En dat heeft invloed op je energierekening, die gaat waarschijnlijk omhoog. Hoe houd je jouw energierekening onder controle? Lees snel de tips. 

 

In stapjes isoleren

Hoe hou je jouw energierekening zo laag mogelijk? Isoleer je huis. Dat draagt absoluut bij aan een lagere energierekening. Misschien is het niet mogelijk om je huis in één keer te isoleren, doe het dan in stapjes. Alle beetjes helpen.


Isoleer je schuine dak, je spouwmuur of je vloer. Als je dak nog niet geïsoleerd is begin daar dan mee. Warmte stijgt naar boven en verlaat je huis anders via je dak. Je bespaart hiermee enorm op je energierekening.

Is je isolatie in de spouwmuur ouder dan bijvoorbeeld 30 jaar? Dan is de kwaliteit van het materiaal aan het afnemen en kan het zeker lonen om daar nieuw isolatiemateriaal in aan te brengen. Dit kan vaak al binnen 1 dag gedaan worden.

Subsidies voor verduurzaming van je huis

Het kabinet wil inwoners die hun huis verduurzamen tegemoetkomen in de kosten. Je kan met het isoleren van je huis daarom in aanmerking komen voor een subsidie. Zo wordt de aanschaf van een duurzame oplossing misschien wel haalbaar!

Er zijn meer duurzame oplossingen

Naast isoleren zijn er nog meer duurzame oplossingen voor je huis die de maandlast verlaagt. Laat een verduurzamingsrapport bij onze partner Susteen opmaken. Zij geven je een onafhankelijk advies op maat door een gecertificeerde adviseur. Dit advies past dus precies bij jouw huis en jouw leven.

Woon comfortabeler, verlaag je maandlasten en draag bij aan een beter milieu!

Waar kunnen we je mee helpen?

Helaas geen resultaten gevonden.