Woonnu valt in de prijzen!

Sinds de oprichting in 2020 is Woonnu al 3 keer in de prijzen gevallen. Een mooie erkenning voor onze inzet op het gebied van duurzaamheid!

  • 2021: Gouden Lotus Award in de categorie beste Hypotheekverstrekker <3 jaar
  • 2022: Groene Lotus Award in de categorie meest vooruitstrevende Hypotheekverstrekker op het gebied van woningverduurzaming <5 jaar
  • 2023: SEH Duurzaamheidsaward
Woonnu wint de Groene Lotus Award op HypoVak 2022

Gouden Lotus Award voor scherpe rentes en rentekorting bij energielabelsprong

De Gouden Lotus Awards is een initiatief van InFinance waar onafhankelijke hypotheekadviseurs hun stem uitbrengen op hun favoriete hypotheekverstrekker.

In de categorie Hypotheekverstrekker nieuwkomer <3 jaar heeft Woonnu in 2021 de Gouden Lotus Award gewonnen. Naast onze scherpe rentes en de rentekorting bij een energielabelsprong worden ook onze productvoorwaarden, verwerkingstijden en de wijze waarop wij de huiseigenaar helpen de woning te verduurzamen door de adviseurs enorm gewaardeerd.

Meer informatie lees je op de website van InFinance.

Groene Lotus Award voor beste hypotheekaanbieder op het gebied van woningverduurzaming

De Groene Lotus Award is de groene variant op de Gouden Lotus Award. Advieskantoren kunnen in het Gouden Lotus Awards-onderzoek aangeven welke hypotheekverstrekker zij het meest vooruitstrevend vinden op het gebied van woningverduurzaming in de breedste zin van het woord. In tegenstelling tot de Gouden Lotus Award kent de Groene Lotus Award een tweede stemronde en een beoordeling door een vakjury.

Meer informatie lees je op de website van InFinance.

“Woonnu is een proeftuin voor woningverduurzaming waar de branche als geheel veel van kan leren.”

Jury Groene Lotus Awards

Woonnu winnaar SEH Duurzaamheidsaward 2023

SEH Duurzaamheidsaward voor voortrekkersrol van verduurzaming van de woningmarkt

In de categorie Geldverstrekkers is Woonnu in 2023 de trotse winnaar van de SEH Duurzaamheidsaward. De onderscheiding van Stichting Erkend Hypotheekadviseur is bedoeld om de verduurzaming van de woningmarkt zowel binnen de hypotheekbranche als bij de consument te stimuleren.

De prijs is tot stand gekomen op basis van het aantal hypotheekaanvragen dat verloopt via HDN (Hypotheken Data Netwerk) en het oordeel van een zeskoppige vakjury.

Onderscheiding voor voortrekkersrol in verduurzaming woningmarkt

“De jury heeft niet alleen gekeken naar cijfers, maar ook naar de manier waarop Woonnu zich inzet voor de bestaande woningvoorraad. Hun duidelijke visie en sterke ambitie maken hen tot voortrekkers in de verduurzaming van de woningmarkt.”

Meer informatie lees je op de website van SEH.

Waar kunnen we je mee helpen?

Helaas geen resultaten gevonden.