Banner image

Contact

Bestaande klant

Heb je vragen over je Woonnu hypotheek? Kijk eens in Mijn Woonnu rechts bovenaan. Hier vind je veel informatie over je hypotheek. Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Voor overige vragen kun je bellen met onze hypotheekverwerker Quion op nummer 010 242 2370 - keuze 1 of stuur een e-mail naar:

info@woonnu.nl

Klant worden?

Wil je graag een Woonnu klant worden? Neem dan contact op met een financieel adviseur bij jou in de buurt en vind samen de Woonnu hypotheek die bij je past.

Vind een Adviseur

Voor adviseurs

Kijk in onze veelgestelde vragen voor adviseurs.

 

Check eenvoudig en snel online de status van je hypotheekaanvraag. Houd je tussenpersoonnummer (TP-nummer) en het aanvraagnummer bij de hand en log in op mijnleningoverzicht

 

Voor vragen over een lopende hypotheek of overige vragen neem je contact op met Quion via telefoonnummer +31 (0)10 242 2370. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur.

 

Heb je vragen over de propositie van Woonnu of interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met ons salesteam. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur. 

Telefoon: +31 (0)88 670 6540

E-mail: sales@woonnu.nl

 

 


Veelgestelde vragen