Banner image

Alle rentevaste periodes tussen 1 en 30 jaar

We breiden uit! Woonnu biedt vanaf 1 december alle rentevaste periodes van 1 t/m 30 jaar en ook 30 jaar aflosvrij aan! Kon je bij ons vanaf introductie al terecht voor 1 t/m 20 jaar rentevast, nu kun je nog beter matchen met de uitbreiding 21 t/m 30 jaar. 


Maatwerk

Door de rentevaste periode beter af te stemmen op de resterende looptijd van de hypotheek kun je als adviseur nog meer maatwerk bieden aan je klant. Beter matchen bij duurzaam oversluiten met bijvoorbeeld een rvp van 23 jaar? Of bij life events zoals pensionering met 17 jaar rentevast? Dat kan! Ook is door combinaties van verschillende rentevaste periodes een betere spreiding van het renterisico mogelijk. 


Lange rentevaste periodes en een goede meeneemregeling

Klanten willen vanwege het lagere renteniveau een keuze hebben aan langere rentevaste periodes, zoals de 20 jaars en de 30 jaars. Een vraag waar Woonnu graag aan voldoet. Ook is een goede meeneemregeling belangrijk bij een hypotheek. Zeker in geval van een langere rentevaste periode.

Om verduurzamen verder te stimuleren doen we dat met aantrekkelijke rentetarieven en een rentekorting voor nul-op-de-meter woningen, A en B labels. Voor de volledige hypotheeksom en de gehele looptijd. En bij een tussentijdse labelsprong ontvangt je klant de rentekorting die hoort bij het verbeterde energielabel!

Heeft het huis nog geen A of B label? Dan helpt onze partner Susteen je klant verder met het verduurzamen van het huis met een op-maat-gemaakt verduurzamingsrapport. Met garantie op het te behalen energielabel én de bijbehorende investering. Woonnu biedt dit advies (a € 249,-) vooralsnog gratis aan haar klanten aan. Susteen kan de maatregelen ook uitvoeren en biedt hulp bij het aanvragen van subsidies en het regelen van het nieuwe energielabel. Zo zorgen we er samen voor dat meer mensen kunnen verduurzamen.


Rentekorting vanaf energielabel B

Het verlagen van de energierekening én de waardestijging van het huis zijn belangrijke redenen voor consumenten om te verduurzamen. In de praktijk blijkt de besparing op de energierekening in veel gevallen een onzekere factor. Woonnu wil consumenten helpen tot actie over te gaan en biedt daarom bovenop de hulp bij het verduurzamen ook een rentekorting. Deze geldt vanaf energielabel B tijdens de hele looptijd en voor de volledige hypotheek. Daarnaast heeft de Woonnu hypotheek andere relevante kenmerken zoals automatische rentedaling bij een lagere risicoklasse.