Duurzaam oversluiten loont!

Hypotheekonderzoek.nl heeft een onderzoek gedaan naar duurzaam oversluiten. Wij wisten al dat duurzaam oversluiten loont. Maar met de resultaten van dit onderzoek is dat nu ook onderbouwd. En voor klanten met energielabel A komen wij in het onderzoek als beste uit de bus.

Het blijkt dat 25% van de woningeigenaren direct, zonder verduurzamingsmaatregelen, kan besparen door over te sluiten naar een hypotheek met duurzaamheidskorting. Met enkele duurzame maatregelen komt zelfs 40% van de huizenbezitters hiervoor in aanmerking. Je sluit de bestaande hypotheek dan duurzaam over en neemt hierin de financiering voor de duurzame maatregelen eventueel mee.

Energierekening en hypotheeklast omlaag

Naast de besparing op de hypotheeklasten die hypotheekonderzoek.nl heeft onderzocht, bespaar je bij duurzaam oversluiten ook op de energierekening én verbeter je het wooncomfort. De energierekening gaat omlaag doordat warmte wordt vastgehouden door het (beter) isoleren van het huis. Of omdat er energie wordt opgewekt bij het plaatsen van zonnepanelen. Door de duurzame maatregelen verbetert ook het energielabel. Bij Woonnu krijgt jouw klant al rentekorting vanaf energielabel B. Dus met een relatief kleine investering krijgt jouw klant een lagere energierekening én korting op de rente. De gehele woonlast wordt dus lager!

Jouw klant kan ook besparen op zijn woonlast

Kortom een groot deel van jouw klanten kan flink besparen op de woonlast door over te sluiten naar Woonnu! Doe samen de duurzaam oversluit check en bekijk wat voor jouw klant de mogelijkheden zijn.

Waar kunnen we je mee helpen?

Helaas geen resultaten gevonden.