Dakisolatie

Dakisolatie is een effectieve maatregel om de energiezuinigheid van een woning te verbeteren. Door het dak goed te isoleren, kan er flink bespaard worden op de energierekening

Dakisolatie is een relatief eenvoudige en betaalbare maatregel met veel voordelen. Door het dak te isoleren, verlies je minder warmte en blijft de woning beter op temperatuur. Dit zorgt niet alleen voor meer wooncomfort, maar ook voor een lagere energierekening. Ook draagt dakisolatie bij aan een beter energielabel, wat weer kan leiden tot een hogere woningwaarde.

"Het isoleren van een dak kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, afhankelijk van het type dak en de dakconstructie. Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal beschikbaar, zoals glaswol, steenwol, PIR of PUR-platen. De keuze voor het isolatiemateriaal is mede afhankelijk van de specifieke situatie. Het is belangrijk om de isolatie goed aan te brengen om vochtproblemen en warmtelekken te voorkomen. Onze verduurzamingspartner Susteen geeft hier graag advies over.

Is dakisolatie mogelijk voor jouw klant?

Vul de Verduurzamingscheck in en zie het direct!

  • Inzicht in verduurzamingsmogelijkheden
  • Indicatie van investering en terugverdientijd
  • In 3 minuten resultaat

Waar kunnen we je mee helpen?

Helaas geen resultaten gevonden.